Via Scala
partners in cultuur

Music Academy


Ontdek de kracht van muziek en samenspel. Leren en inspireren aan de hand van je instrument en stem. Iedereen is muzikaal en iedereen heeft talenten om muziek te maken! Onze passie is zowel kinderen als volwassenen samen te brengen om te musiceren. Deze passie delen wij graag met u!

De Via Scala Music Academy biedt muzieklessen aan in groepsverband en in samenwerking met Stichting Leerorkest Groningen. Ons aanbod bevat de volgende instrumenten: hoorn, klarinet, fluit, saxofoon, trompet, trombone, viool, cello en contrabas. Wil je les op een ander instrument? Neem dan contact met ons op en we gaan onderzoeken of dit mogelijk is. Naast een instrument kun je natuurlijk met je stem ook fantastisch muziek maken. De volgende activiteiten zitten dit seizoen in ons aanbod: musicalklas, kinderkoor, zang klassiek, koorklas.

Naast de groepslessen is het mogelijk om je individueel te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en flexibele lessen zijn mogelijk op bijna elk instrument. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.